Üniversitede sosyal hayat nasıl?

Üniversitenin birçok binası, doğusunda sınır olarak Boğaziçi ve Rumelihisarüstü tarihi kalesine sahip olan Güney Kampüs'te yer almaktadır. Bu kampüste üniversitenin en eski binaları bulunmaktadır. Kuzey KampüsHisar Kampüsve Uçaksavar Kampüsü üniversiteye yeni katılan olanakları içermektedirler. Boğazın Asya kıyısıda bulunan 5. kampüs, tarihi ,ulusal sismik istasyonlar ağının merkezi ve üniversitenin ünlü araştırma merkezi Kandilli Rasathanesine ev sahipliği yapmaktadır. Altıncı kampüs, Sarıtepe Kampüsü, Karadeniz kıyılarında ve kuzey ve güney kampüslerin kuzey batısında, 34 km uzaklıktadır.

Bölümümüz, üniversitemizin Kuzey Kampüsünde yer almaktadır.

Üniversitemizde sürekli canlı bir kampüs yaşamı vardır. Öğrencilerimiz 40’a yakın öğrenci kulübünün içerisinde sanatsal, sportif, düşünsel, sosyal birçok farklı etkinlik organize ederek kendilerini farklı alanlarda geliştirme ve sosyalleşme fırsatı bulurlar.