Prof. Tuna Tuğcu Öğretimde Üstün Başarı Ödülü Aldı

5 Temmuz 2019’da gerçekleşen Boğaziçi Üniversitesi Mezuniyet Töreninde öğretim süreçlerini geliştirmeyi ve iyi öğreticiliği teşvik etmek amacıyla öğretim elemanlarına Öğretimde Üstün Başarı Ödülleri ödülleri takdim edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Senatosu tarafından verilen ‘Öğretimde Üstün Başarı Ödülleri’nde ödül alan akademisyenler arasında; Dr.Öğr. Üyesi Nur Yiğitoğlu Aptoula (Yabancı Diller Eğitimi Bölümü), Prof. Dr. Levent Kurnaz (Fizik Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Igor Kryvoruchko (Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü), Öğr. Gör. Dr. Ceyda Arslan (Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü), Prof. Dr. İrem Nuhoğlu (İşletme Bölümü), Doç. Dr. Dilek Çınar (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü), Prof. Dr. Tuna Tuğcu (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Sema Dumanlı Oktar (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Gökhan Abay (Uluslararası Ticaret Bölümü), Öğr. Gör. Mustafa Gönenç (Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Birimi), Öğr. Gör. Fahriye Fevzioğlu (Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Birimi) ve Doç. Dr. Bora Garipcan (Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü) yer aldı.